Menestys vaatii epäonnistumisia.

Vanha tuttu jatkaa raikkaalla ilmeellä ja uudella nimellä.  HC Vantaa pelaa tulevana kautena Rautaliigaa. Vielä viime kaudella HC Vantaa pelasi Kiekko-Vantaa Itä Miehet nimellä voittaen Rautaliigan mestaruuden. Playoff-sarja oli upea kokemus niin pelaajille kuin kannattajille. Finaalipelit keräsivät uuden Itä Miehet -yleisöennätyksen Trio-areenalle ja mestaruusjuhlat huipensivat kauden.

Suomi-sarjan karsintoihin lähdettiin pelaamaan voitoista ja pelaamalla saavutettiin Suomi-sarjan paikka. Kevät ja kesä menivätkin toimistolla tehden pitkää päivää. Kontakteja luotiin, tehtiin yhteystyösopimuksia, mutta nykyisessä taloudellisessa tilanteessa tämä haaste oli meille tällä kertaa liian kova. Emme lähteneet pelaamaan tulevalle kaudelle upporikasta ja rutiköyhää vaan myönsimme itsellemme taloudelliset realiteetit. Osallistuminen Suomi-sarjaan oli peruttava.

Pyydämme anteeksi pelaajilta, kannattajilta, tukijoilta ja muilta Suomi-sarjan joukkueilta, joita päätöksemme koski. Pettymys oli iso meillekin. Halusimme kuitenkin jatkaa ja pitää yllä aitoa Vantaalaista lätkää ja anoimme Jääkiekkoliitolta paikkaa Rautaliigassa joka meille myönnettiin. Iso kiitos tästä mahdollisuudesta heillle ja tavoitteena on luoda uudestaan viime kevään tunnelma niin kaukaloon kuin katsomoonkin. Tuttu lohi-logo säilyy edelleen paidassa, vaikka nimi muuttuikin. Itä Miehet -nimenvaihdos oli tehtävä, koska emme enää voineet jatkaa Jääkiekkoliiton sääntöjen mukaan Kiekko-vantaa Itä -junioriseuran alaisuudessa.

Pelaajauutisia on tulossa, tapahtumia luodaan, seuratkaa tiivisti HC Vantaan kotisivuja ja HC Vantaan virallisia Facebook sivuja