VIERAISSA KULKEE-TUUSKI KAATUI MAALEIN 3-7

Tuuski-HC Vantaa 3-7 (0-4, 0-1, 3-2)

 

HC-Vantaan voitot lisääntyi taas yhdellä, kun tuuski kukistui eilen Tuusulassa numeroin 7-3. ottelun alku ei ollut meiltä aivan paras mahdollinen. Pieni huolimattomuus ja siihen vielä ekaan kymppiin otetut kaksi jäähyä pitivät kotijoukkueen pelissä mukana. Tämän jälkeen saimme juonesta kiinni ja kun Tuuski joutui ensimmäisen kerran jäähylle iskimme 1-0 osuman. Jäähyä ehti kulua vain 20 sekuntia. Vielä yksi jäähyn tappo meiltä ja sitten pelottava hyökkäyspelimme lähti kunnolla käyntiin. Tuhoisa rumba tuotti viimeisiin 3 minuuttiin kolme maalia lisää, joten pääsimme erä tauolle 4-0 johdossa.

Toisessa erässä tuhlasimme lukuisia maalipaikkoja mutta onnistuimme kuitenkin kerran. Tällä kerralla ylivoimamaalin tekemiseen meni 30 s.

Ikävä kyllä, niin kuin usein jääkiekossa käy selvässä johtoasemassa, jalka nousee kaasulta vähän liikaa ja näin annoimme kotijoukkueelle mahdollisuuden tulla peliin mukaan. Tuuski myös hyödynsi mahdollisuuden ja nousi 5-0 tilanteesta 5-3. Tähän otimme vielä yhden rangaistuksen mutta onneksi onnistuimme tekemään alivoimalla vapauttavan 6-3 osuman. Hyvä muistutus pelaajille siitä kuinka nopeasti tilanne voi muuttua. Muuten kokonaisuutena esitimme laadukasta hyökkäyspeliä ja loimme paljon loistavia paikkoja. Hyvä voitto.