H.K.H kylvetti HC Vantaata

Eipä mennyt aivan lapaan HC Vantaan vierailu lauantai-iltana Hyvinkäällä. Kotijoukkue H.K.H oli oikeastaan aivan kaikessa parempi, kylvettäen vantaalaiset 60 minuuttia kestäneen session päätteeksi tylysti takaisin kotimatkalle 10-2 (0-0, 5-0, 5-2) vierastappio niskassaan.

”Aikamoinen turpasauna saatiin. Numerot ei kyllä kerro ihan kaikkea pelistä. Toiseen erään tää peli oikeestaan ratkes. Siinä itse hölmöiltiin ja vastustajalla onnistui oikeastaan kaikki. Kolmanteen erään saatiin nopea kavennus, mutta sitten ku kaveri maalas taas niin peli oli taputeltu. Loppu oli meidän osalta pelailua ja numerot karkas kohtuuttoman rumaksi. Onneks oli kundeilla glögi-ilta ni pääsivät nollaamaan tän nopeesti.”

HC Vantaan taistelu II-divisioonan runkosarjassa jatkuu viikon päästä sunnuntaina 1.12., kun Tuuski saapuu Trio Areenalle testaamaan HC Vantaan pelivireen kello 17:50 alkavassa ottelussa.