HC Vantaa tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kotiotteluihinsa

Runkosarja käynnistyy tällä viikolla ja HC Vantaa on päättänyt, että se tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kotiotteluihinsa toistaiseksi. Ajat ovat haastavat monelle ja kaikkialla maailmassa taistellaan yhä koronaviruspandemiaa vastaan. Tilanne aiheuttaa paljon päänvaivaa monelle. Lohimiehistö haluaa tuoda tilanteessa oman panoksensa peliin tätä kautta ja tarjota mahdollisuuden tulla katsomaan Rautaliigan otteluita veloituksetta.

Voimme yrittää tuoda pientä iloa kaikkien arkeen tämän avulla.

 

Mikäli koet, että haluat olla mukana Lohimiehistön tukena ja auttamassa vantaalaista lätkää, ei hätää. Tässä siihen ratkaisu. Myyntiin ovat tulleet 20€/kpl hintaiset kannatuskortit. Kaikki tuotot ohjataan suoraan seuran toimintaan. Lisäksi HC Vantaa tulee kauden aikana tarjoamaan kannatuskortin omistajille erilaisia tarjouksia läpi vuoden.

Kannatuskortit ovat myynnissä kotiotteluiden yhteydessä. Toinen vaihtoehto kortin hankkimiseen on tilata sähköpostin kautta kannatuskortti itsellesi ja vaikka samalla useampi kerralla. Laita viestiin oma nimesi ja kuinka monta korttia haluat ostaa.

 –Haluamme tuoda oman panoksemme vallitsevaan tilanteeseen ja koska ajat ovat monille taloudellisesti haastavat, voimme yrittää tuoda pientä iloa kaikkien arkeen tämän avulla, GM Lars Sarlin tiiviistää.

Sähköpostiosoitteet korttien tilaamista varten:

Rauno.pykalainen@gmail.com

INFO.SOLHEMVANTAA@elisanet.fi

Runkosarjan ensimmäinen kotiottelu on edessä lauantaina 3.päivä lokakuuta.