HC Vantaa voittoon radanvarren derbyssä

HC Vantaa päätti vuoden 2019 kotiottelunsa tyylillä. Pelinsä jälleen normaaliin kuosiin saaneet vantaalaiset näyttivät, miksi joukkue keikkuu II-divisioonan Etelä-lohkon kolmantena. TrioAreenalla sunnuntai-iltana vieraillut KJT Haukat jaksoi kilpaluistella isäntiensä kanssa vajaat kaksi erää, jonka jälkeen HC Vantaa menivät menojaan ja laskettelivat makeaan 8-5 (4-2, 1-2, 3-1) –kotivoittoon.

HC Vantaa – KJT Haukat 8-5 (4-2, 1-2, 3-1)

”Tiedettiin että tulee vaikea peli alakerralle. Grani peli oli kovaa taistelua meiltä ja tänään se näkyi toisessa erässä. Väsyttiin ja alkoi tulla huonoja ratkaisuja kiekolla. Tätä peliä on vaikea pelaa ilman pakkeja.
Puhuttiin kundien kanssa toisella erärtauolla asiasta ja komeesti joukkue hoiti lopun. Meiltä löytyi vielä yks vaihde kolmanteen erään. Selkeytettiin kiekollista peliä ja pidettiin vastustaja pois ykkössektorin paikoilta. Lyötiin nöyrästi pitkä jos oli tarvis ja summeri ku pärähti niin meidän pistesaldo kasvoi kolmella.
Puntarin Iirolta huikee kolmen maalin ilta. Puntti on yks meidän monikäyttömiehistä. Oli jo aikaisemmin hyviä kokemuksia kokin ja teron kanssa pelaamisesta ja nyt sitten rävähti oikein kunnolla.
Valmennuksen tavoite tähän viikonloppuun oli 6 pistettä ja jätkät hoiti homman hienosti himaan. Tää oli kundien weekendi.
Hyvä päätös sunnuntaille!!!”

Ottelutilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/game/…

REIJO-kypärä ja huollon tikkari menivät Iiro Puntarille.

HC Vantaan taistelu II-divisioonan runkosarjassa jatkuu lauantaina (14.12.), kun vantaalaiset matkustavat Kellokosken jäähalliin, jossa majaansa pitävä KelA isännöi kello 15:00 alkavaa koitosta.