LOHIMIEHISTÖ KAUDELLE 2020-21”VAIN MESTARUUS KELPAA”

Lohimiehistö entistä vahvempana alkavaan kauteen.

Viime kausi jäi kesken koronaviruspandemian takia. Alkavaan kauteen lähdetään se kirkkain mielessä.

Palataan hetkeksi ajassa taaksepäin. Maaliskuu. HC Vantaa oli juuri edennyt Rautaliigan finaaleihin ja pelaajien silmissä kiilui halu nostella sitä kaikkein kauneinta. Samaan aikaan koronaviruspandemia runteli maailmaa ja Suomea rankalla kädellä. Kaikki tietävät miten siinä lopulta kävi. Sen pituinen se.

Katseet on käännetty kauteen 2020-21 joka polkaistaan ensi viikolla käyntiin. Elokuun alusta Lohimiehistö on narskutellut Trio Areenan jäätä ja pikkuhiljaa kaikki alkaa olla valmista.

Kapteenisto ilmoitti, että mikään muu ei joukkueelle kelpaa kuin mestaruus.

Joukkueen runko on pysynyt viime kaudesta samana. Toimiston puolella on tehty kesällä vahvaa työtä ja kaikille pelipaikoille on hankittu muutama pelimies lisää.

Päävalmentaja Esa Civil:

''Maaliahne ja taitava ryhmä on kasassa. Hyökkäyksessä löytyy leveyttä ja tulosta voi ja on syytä odottaa kaikilta jätkiltä. Kilpailu pelipaikoista tulee olemaan kovempaa kuin viime kaudella, joten ehkä voidaan sanoa näin kauden kynnyksellä, että joukkue on vahvistunut. Aika tietysti näyttää sen, onko asia näin. Jos lohkon muihin joukkueisiin verrataan, niin meidän hyökkäyskalusto on ehdottomasti paras, piste. Vauhti treeneissä on ollut hyvää ja uudet ukot ovat päässeet joukkueeseen hyvin sisään'', Civil summaa.

Samalla joukkueen kapteenisto on valittu. Joukkueen kapteeniksi on valittu Jose Sneck. Varakapteeneina toimivat Jori Laaksonen ja Niko Vähäsarja. Lohimiehistölle kertyy kaikkiaan viisi harjoitusottelua ennen kuin sarjakausi starttaa.

''Verkko on heilunut omissa vähän turhankin paljon treenipeleissä, mutta aika luottavaisin mielin tässä kauden alkua odotellaan. Puolustuspeli varmasti tiiviistyy meillä, kun aletaan pisteistä tappelemaan. Kapteenisto ilmoitti, että mikään muu ei joukkueelle kelpaa kuin mestaruus. Lähelle päästiin jo viime kaudella, joten sitä kohti '', Civil päättää.

Mestaruusjahti käynnistyy HC Vantaan osalta 20.päivä sunnuntaina Vuosaaressa Viikinkejä vastaan. Ensimmäinen kotipeli on edessä 3.10. Vastassa silloin KHT.