Makea vierasvoitto Kauniaisissa!

HC Vantaa kävi ryöstöretkellä Kauniaisissa, josta vantaalaiset hakivat matkaansa kaikki kolme sarjapistettä kurinalaisen esityksen seurauksena. Kotijoukkue GrIFK kyllä pisti kampoihin sen minkä pystyi, muttei voinut lopulta paremmalleen yhtikäs mitään 1-6 (0-2, 0-3, 1-1) –lukemiin päättyneessä ottelussa.

GrIFK – HC Vantaa 1-6 (0-2, 0-3, 1-1)

”Työ, työ, työ.

Siinä oli meillä iso teema tän päivän peliin jätkien kanssa. Sitä toteutti jokainen tänään ja lopussa kiitos seisoo!!

Kyllä oli hieno kattoa kundien työmoraalia tänään. Jos se viime peleissä on loistanut poissaolollaan niin tänään oli päinvastoin. Jokaiseen vaihtoon jätettiin kaikki. Siellä huohotettiin ja otettiin niitä mustelmia joukkueen eteen. Puolustettiin tiiviisti kun oli kaverilla momentum päällä ja tänään myös hyökkäyspeli oli tehokasta ja pari napsua suoraviivaisempaa meillä. Kokenut kaarti johti joukkoja esimerkillisesti tänään. Siitä täytyy antaa myös iso kiitos heille!! Sieltä se into tarttuu myös meidän nuorisokaartiin, josta täytyy nostaa esille muikuista lainalle saatu Matteo Capuccio. Kaveri pelas meillä toisen pelinsä ja nopeesti on ukko sopeutunut hommaan. Työteliäs, fiksu ja meille monikäyttöinen kaveri, joka kruunasi tänään iltansa upeella maalilla Huomaa,että on ollut hyvässä valmennuksessa Mannisen valvovan silmän alla. Muikuissa tehdään tällä hetkellä valmennuksellisesti helvetin hyvää

duunia!! Kiitokset heille että saadaan sieltä lainaan pelaaja kun on tarve.
Huomenna taas uus taisto triolla. Hieman rosteri elää kun saadaan pari ukkoa mukaan, mutta mutta nukutaan nyt yön yli.”

Ottelutilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/game/…

REIJO-kypärä ja huollon tikkari menivät Jere Högbackalle.

Nyt pikku huilin kautta kohti huomista kotiottelua, jossa vastaan luistelee KJT Haukat Keravalta. Kiekko tippuu jäähän klo 20:00.
Nähdään hallilla!