TAISTELUVOITTO HYRYLÄSTÄ

Pisteet Raimon askista 

HC Vantaa nappasi täyden pistepotin Tuuskin vieraana perjantain kiekkoillassa. Ottelun alku ei tosin luvannut hyvää vierailijoille, sillä peli ehti kulua vain 20 sekuntia kun isännät iskivät taululle 1-0.

"Pelin alusta tuli oikeastaan juuri niin hankala kuin odotettiinkin. Viikkopelit asettaa tiettyjä haasteita pelaajille. Nytkin viimeinen ukko saatiin koppiin kun alkulämpö oli ohi. Tässä joukkueessa on valtava potentiaali. Nyt pelattiin nousujohteisesti koko peli ja jalka riitti ihan mukavasti loppusummeriin saakka toisin kuin viime lauantaina. Päästiin rullaamaan oikeastaan koko peli neljällä kentällä. Ehkä meidän leveämpi materiaali tuli lopussa vähän esille. Joka kentästä löytyi ratkaisijoita, mistä kertoo se että jokaiseen meidän maaliin saatiin eri tekijä. Tää oli joukkueen työvoitto ja lopussa kiitos seisoo pisteiden muodossa. Maalivahtipeli oli kanssa tänään hyvää omaan silmään. Juuso otti kriitisillä hetkillä pari tosi tärkeetä koppia ja antoi omalla panoksellaan tänään mahdollisuuden voittaa meille.”

Joukkueen sisällä REIJO palkinto meni "Mister rauhallisuudelle, hullulle koiralle Porista" eli Iiro Sulinille ja huollon tikkarivalinta meni pakkipari Joni Haveriselle.

Ottelutilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…

Joukkueen seuraava ottelu pelataan ensi viikon perjantaina Vuosaaressa, kun Viikingit isännöi HC Vantaata.