TUUSKI OLI PAREMPI JATKOAJALLA

HC Vantaa – Tuuski 6-7 ja. (2-1, 3-0, 1-5, 0-1 )

Sekavat jäi tunnelmat pelistä. 5-1 johto suli kolmannessa erässä. Haastava viikko oli muutenkin. Vähän ukkoja paikalla reeneissä, mutta ei sen silti pitäis siihen vaikuttaa että hukataan neljän maalin johto vikassa erässä. Täytyy palata fläppitaulun ääreen Aaron kanssa ja keitellä uudet käärmekeitot ens viikonlopulle.

A-nuorista saatu laina Matteo Cappucino jätti itsestään positiivisen kuvan. Hyvin jaksoi poika kyllä liikkua kentällä. Pelas fiksusti ja toi meille hyvää energiaa jäälle. Kiva nähdä että seurayhteisödiili toimii.

HC Vantaan taistelu II-divisioonan runkosarjassa jatkuu lauantaina (07.12.), kun HC Vantaa matkustaa Kauniaisiin, jossa majaansa pitävä GrIFK isännöi kello 16:20 alkavaa kärkikoitosta.
Sunnuntaina (08.12.) HC Vantaa puolestaan näyttää Trio Areenalla voimiaan kun KJT Miehet saapuu testaamaan joukkueen pelivireen kello 20:00 alkavassa ottelussa. TERVETULOA!