Back-to-back Kuuden pisteen viikonloppu

HC Vantaa täytti valmennuksen asettaman tavoitteen ottamalla viikonloppuna täyden kuuden sarjapisteen potin omaan pussiinsa. Sunnuntaina Nummelan jäähallissa HAKI:a vastaan mitelty ”Rautaliiga”-taisto kääntyi lopulta vantaalaisten hyväksi siivittämänä maalein 5-6

HAKI– HC Vantaa 5-6 (2-1, 0-2, 3-3)

”Viikonlopusta ei jäänyt pelillisesti hirveästi käteen. Vähän oli pakkopullaa kundeille nää pelit. Siellä on kateltu netistä sarjataulukkoa missä vastustaja majailee. Tehtiin se mikä oli pakko eikä yhtään enempää. Ymmärrettävää kyllä ettei aina sytytä ihan satasella pelaamaan näitä. Sellainen se ihmisluonto vaan on. Asetettuun tavoitteeseen päästiin eli 6 pistettä. Lidmanin Roope oli kyllä tulikuuma sunnuntaina. 5 kaappia sarja kun sarja on kova suoritus. Se koko Närhen kenttä oli hyvä näissä viikonlopun peleissä. Hude ja Roope laidoilla painaa hommia ja Jokke operoi aivoina keskellä. Hyvää tasaista peliä siltä triolta.”

Ottelutilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/game/…

REIJO-kypärä meni Roope Lidmanille ja
huollon tikkari meni Miikka Huotarille.

HC Vantaa taistelu II-divisioonan runkosarjassa jatkuu lauantaina (25.1.) Klaukkalassa, jossa ‪kello 17:20‬ alkavassa ottelussa vastaan asettuu KHT.