HC Vantaa ratkaisi päätöserässä

VOITTO!

HC Vantaalle kolmas voitto putkeen, vieraillessaan lauantai-iltana Klaukkalan jäähallissa. Kotijoukkue KHT yritti pistää HC Vantaalle kampoihin, mutta joutui lopulta toteamaan vantaalaiset paremmakseen maalein 3-5 (2-1, 1-0, 0-4) päättyneessä ”Rautaliiga”-ottelussa.

KHT – HC Vantaa 3-5 (2-1, 1-0, 0-4)

”Ammu, liike maalille, puolusta. Siinä oli teemat meille tän illan peliin. Vaikka oltiin kaks maalia perässä vikaan erään lähdettäessä oli vahva tunne itsellä että tää kääntyy meille. Siellä alkaa ja pitääkin alkaa näkymään tässä vaiheessa kautta juttuja mitä jätkiltä on pyydetty. Se lämmittää! Toisessa erässä peli alkoi kääntymään meidän suuntaan vaikka kaveri siinä maalin tekikin. Kolmas erä oli sitten ihan meidän hallussa. Joukkue kyllä tietää missä ollaan vahvoja. Fiksuja ukkoja koppi täynnä. Peli-ilmeeseen voi kanssa olla ihan tyytyväinen. Taisteltiin ne ratkaisevat kaksinkamppailut meidän suuntaan ja lopputulos on taululla.”

REIJO-kypärä meni Jesse Vuoriselle ja
huollon tikkari meni Iiro Puntarille.

HC Vantaan taistelu II-divisioonan runkosarjassa jatkuu lauantaina (1.2.), kun Wolf saapuu Trio Areenalle testaamaan vantaalaisten pelivireen kello 19:50 alkavassa kamppailussa, ja sunnuntaina (2.2) Trio Areenalle saapuu KHT kello 18:20 alkavassa kamppailussa.